Mihai Constantin

Personal Trainer | Tehnician Nutritionist
8 motive sa te antrenezi cu mine

DE CE AM ALES SA DEVIN ANTRENOR PERSONAL DE FITNESS?

Munca de birou pe care am desfasurat-o in ultimii 5 ani si stilul de viata sedentar determinat de aceasta – statul pe scaun, mancarea de tip fast-food si lipsa miscarii – a determinat aparitia unor efecte negative atat asupra organismului, cat si asupra psihicului meu. Am inceput sa castig in greutate, sa fiu lipsit de energie si sa fiu obosit constant si in permanenta nemultumit de mine. Suna cunoscut?

Am ales sa fac o schimbare si mi-am dat seama care sunt valorile si principiile mele in viata iar cum sportul a facut parte din viata mea o perioada indelungata de timp, am realizat ca este domeniul in care vreau sa profesez. Dintotdeauna mi-am dorit sa pot impartasi si altora din experienta si cunostintele acumulate pana in prezent si sa le pot arat calea catre un stil de viata sanatos.

ANTRENAMENTE TRX | FUNCTIONAL TRAINING | CROSSFIT | POWERLIFTING | KETTLEBELL

SUNA LA 0726.682.147

CERTIFICARI:

  • Antrenamente de grup
  • Antrenamente TRX
  • Antrenament functional (Functional Training)
  • Antrenamente CrossFit
  • Antrenamente Power Lifting
  • Antrenamente Kettlebell
  • Tehnician Nutritionist
Mihai Cosmin Constantin

Antrenor fitness Bucuresti

Ce este un antrenor personal?

Ce este antrenorul personal? In primul rand trebuie sa ne dam seama daca antrenorul personal este un moft sau o necesitate. Antrenorul personal este un profesor si daca el este profesorul atunci tu esti elevul. Antrenorul personal este acea persoana care are grija ca tu sa fii sanatos, el este acolo pentru tine in sala de antrenamente, are grija ca tu sa executi corect exercitiile si sa nu te accidentezi. Cu cativa ani in urma antrenorul personal era considerat un moft pe care doar o anumita clasa sociala si-l putea permite, dar in ultimii ani antrenamentul personal a ajuns la un alt nivel si a avut o ascensiune rapida pe plan national.

In ziua de azi insa, a avea un antrenor personal nu mai este privit ca fiind un lux dimpotriva, antrenorul personal este privit ca fiind unealta perfecta pentru cei ce doresc un stil de viata sanatos, un program de antrenament bine stabilit pentru nevoile personale, consultanta si motivatie atunci cand au nevoie.

De ce sa alegi un antrenor personal?

1. Motivatie:

Antrenorul profesionist de fitness va fi acolo pentru tine nu doar pentru a se asigura ca executi un exercitiu corect. Antrenorul personal de fitness avand si un rol de sustinere psihologica, de motivare si incurajare atunci cand simti ca nu mai poti si crezi ca ai ajuns la limita.

2. Siguranta:

Cu siguranta nu stii cum functioneaza fiecare aparat dintr-o sala de fitness. Antrenorul personal este acolo pentru a se asigura ca efectuezi corect exercitiile si nu iti pui in pericol sanatatea.

3. Antrenament personalizat:

Fiecare avem nevoie de un antrenament personalizat in functie de necesitatile si de obiectivele pe care le avem. Antrenorul personal iti organizeaza antrenamentul, iti face un program de antrenament bine stabilit pentru conditia ta fizica, greutate, inaltime si in primul rand pentru starea ta de sanatate.

4. Supraveghere:

Spre deosebire de instructorul de fitness din sala, antrenorul personal are grija ca tu sa efectuezi corect exercitiile, instructorul avand in grija mai multe persoane ne putand fii atent in totalitate la tine.

5. Refacere dupa o accidentare:

Indiferent ca ai avut o fisura, o mana rupta, o intindere sau orice fel de accidentare, antrenorul personal te ajuta sa te recuperezi mult mai repede.

6. Antrenamente speciale in conditii de boala:

Persoane cu diferite probleme de sanatate cum ar fi astm bronsic, diabet, osteoporoza, sau diverse afectiuni cardiovasculare pot urma mai multe tipuri de antrenament ce sunt foarte benefice pentru organismul lor ce pot ajuta la corectarea diferitelor probleme.

7. Increderea si respectul fata de sine:

Se stie din totdeauna ca daca te simti bine in propria piele acest lucru se reflecta si in atitudinea ta. Antrenorul personal este acolo pentru a te incuraja, a te aprecia si iti va da sfaturi pentru a te impulsiona, iti vor da incredere in tine si te vor impulsiona si iti vor da curajul pentru noi provocari.

8. Antrenament destinat unui anumit sport:

Chiar daca ai un program incarcat si vrei doar sa faci miscare, daca esti sportiv si te pregatesti pentru o anumita proba, sau ai de trecut un examen pentru a intra la o facultate sau orice fel de admitere, antrenorul personal iti pune la punct antrenamentul potrivit.

PROGRAMARE ONLINE

2 + 4 =