Mihai Constantin

Personal Trainer | Tehnician Nutritionist
Tipuri de antrenament

PERSONAL TRAINING

Antrenamentul personal se evidentiaza prin simplul fapt ca antrenorul lucreaza numai cu tine in acel interval de timp. Sa lucrezi cu o persoana este cel mai sigur si eficient mod pentru a-ti atinge obiectivele in fitness si sanatate.

Fie ca vrei sa slabesti, sa cresti in masa musculara, sa scapi de stres sau ca doar vrei sa ai un stil de viata sanatos, te pot ajuta.

Vei avea parte de indrumarea mea si iti voi impartasi cunostintele mele in fitness pentru a-ti atinge obiectivele. Printr-o analiza asupra organismului, si a stilului de viata iti voi oferi un program de antrenament si o dieta personalizata.

ANTRENAMENTE KETTLEBELL

Kettlebell-urile sunt accesorii ce pot fi folosite atat pentru antrenamente cardio cat si pentru antrenamente de forta si impreuna putem oferi corpului tau tonusul mult dorit si silueta sexy de invidiat. Antrenamente cu kettlebell la diferite nivele!

Foarte bun pentru cineva care doar vrea sa faca miscare, sa piarda cateva kilograme sau doar pentru sanatate, cat si pentru atletii de performanta ce au nevoie de forta, anduranta sau putere.

Vom invata toate miscarile si exercitiile pentru folosirea kettlebell-urilor. Cu ajutorul acestor antrenamente te vei transforma intr-o masinarie de ars calorii in timp ce vei ajunge la un alt nivel de antrenament.

ANTRENAMENTE TRX/SUSPENSION

Antrenamentele cu TRX sunt o noua metoda revolutionara ce include exercitii cu greutatea proprie.

Forta, balansul si echilibrul sunt elementele cheie pentru acest tip de antrenament. Stabilizarea de baza este foarte importanta pentru executia corecta a exercitiilor si pentru a mentine alinierea si pozitia corpului.

Te voi invata cum sa efectuezi o multitudine de exercitii ce iti vor dezvolta forta, mobilitatea, rezistenta musculara si sa previ accidentarile la o intensitate aleasa de tine.

ANTRENAMENTE IN GRUPURI MICI

Antrenamentul in grupuri mici este alegerea perfecta pentru cei ce vor sa beneficieze de un tip de antrenament one-to-one la preturi mai accesibile.

Grupul ideal pentru astfel de antrenamente este format din 3-4 persoane cu un nivel de conditie fizica si obiective asemanatoare.

La fiecare sesiune de grup vom avea parte de antrenamente in forta, antrenamente cardio intense, exercitii cu partener si multa distractie.

PROGRAMARE ONLINE

6 + 4 =